Om os

Lingeri til kvinder med former – det skal ikke være svært!!!

 

Maxianne er en 6 år gammel webshop, der pr. 01.02.2019 fik ny kvinde ved roret. Irene er ikke ukendt med webshops med lingeri, idet hun også har Madame Erotica som er en webshop med mere en 10 år på bagen, under sine vinger.

Maxianne vil fremadrettet have fokus på lingeri til piger med former, og vi sætter en stor ære i at have tilfredse kunder. Planen er at udvige sortimentet. Vi lytter derfor gerne til ønsker!!

Den tidligere ejer af siden har udviklet en beregner, så ved hjælp af et målebånd, er det nemt for alle, at finde den rette BH-størrelse, når man taster målene i skemaet,noget der ofte volder besvær, specielt når man handler på nettet.

Det er også vigtigt for os, at priserne er på et niveau, så de fleste kan være med, for at kunne gøre dette, spares der på så mange omkostninger som muligt f.eks. deler vi lager med flere andre virksomheder. Når en varer bliver solgt " tankes der straks op igen" således der hele tiden er et flow. Det  kan betyde at der for nogle ordrer kan gå 7-10 hverdage før varen kan ekspederes.

Har du spørgsmål til varer, kvalitet eller størrelse, står vi naturligvis klar til at hjælpe, i den forbindelse kan i kontakte vores konsulent Lonny på lonny@maxianne.dk

Maxianne
co. LIT Holding

Atlasvænget 12

7000 Fredericia

Danmark

E-mail: kundeservice@maxianne.dk

CVR-nummer: 40336621